Door hoge energieprijzen zal onze tearoom tijdelijk gesloten zijn. Vanaf Pasen 2023 zijn we terug! Taartjes en quiches kunnen natuurlijk blijven besteld worden. Ook kan onze ruimte gehuurd worden als vergaderzaal in de week of voor een bescheiden feestje in het weekend. Neem gerust contact met ons op voor meer info!

Reservatie

KAREN Brunch01 1
KAREN Brunch02
KAREN Brunch07

Brunch bij A Piece of K

Op zondag is het mogelijk om bij A Piece of K te komen genieten van een heerlijke homemade, volledig vegetarische brunch. Laat het 'vegetarische' je zeker niet afschrikken, wij zorgen voor een mooie variatie van lekkernijen.

Verschillende soorten slaatjes, bijgerechtjes, een homemade quiche, granola met fruit en yoghurt, scones met crème en confituur, kaneelbroodjes, heerlijk desembrood en nog meer, bieden wij jullie aan bij de brunch die op €32 per persoon komt. Een glaasje fruitsap zit ook in deze prijs inbegrepen.

Er is helaas geen kindermenu beschikbaar.

Reserveren is noodzakelijk en kan je gemakkelijk in orde brengen met de reservatietool bovenaan deze pagina.

A Piece of K kiest er voor de brunch vegetarisch te doen, omdat wij ons steentje willen bijdragen aan het verbeteren van het milieu, wij grote dierenliefhebbers zijn en onze klant een gezonde start van de dag willen bezorgen. Wij hopen dat je zeker eens komt proberen, we kunnen je verzekeren dat je niets mist ;).

Tot snel! ;)

KAREN Brunch14
6 A49 CD81 08 B3 4684 BBE6 6 FF80 DDD5749
KAREN Brunch05

A Piece of K | 2019

Handmade In Belgium logo