Werken aan rond punt in Merelbeke: vanuit Gent kan u gewoon via het rond punt aan de ringvaartbrug A piece of K bereiken. Komt u vanuit Merelbeke centrum dan is A piece of K bereikbaar via de omleiding 'Plataan', waar u dan verder kan doorrijden tot bij A piece of K.

Reservatie

Karen Brunch05
Karen Brunch01
Karen Brunch02
Karen Brunch03

Brunchen op zondag

Op zondag is het mogelijk om bij A Piece of K te komen genieten van een heerlijk homemade, volledig vegetarisch brunch-buffet. Laat het 'vegetarische' je zeker niet afschrikken, wij zorgen voor een mooie variatie van lekkernijen.

Een lekker fris en vers slaatje, bijgerechtjes, homemade quiche, granola met fruit en yoghurt, scones met crème en confituur, kaneelbroodjes, een mooi assortiment kazen, een potje soep, heerlijk desembrood en nog meer, bieden wij jullie aan bij onze brunch die op € 29 per persoon komt.

Reserveren is noodzakelijk en kan je gemakkelijk in orde brengen met de reservatietool bovenaan deze pagina.

A Piece of K kiest er voor de brunch vegetarisch te doen, omdat wij ons steentje willen bijdragen aan het verbeteren van het milieu, wij grote dierenliefhebbers zijn en onze klant een gezonde start van de dag willen bezorgen. Wij hopen dat je zeker eens komt proberen, we kunnen je verzekeren dat je niets mist ;).

Tot snel! ;)

Karen Brunch04
6 A49 CD81 08 B3 4684 BBE6 6 FF80 DDD5749
KAREN Brunch07

A Piece of K | 2019

Handmade In Belgium logo