Onze tearoom is terug volledig open. Kom heerlijk brunchen 's ochtends of kom mee genieten van al het lekkers in de namiddag. Voor de brunch moet gereserveerd worden, maar in de tearoom 's namiddags kan je gewoon zo langskomen. Tot dan! Cake it easy ;)

IMG 2518 edited
Tearoom6
Tearoom16
Tearoom9

Cake is the answer, no matter the question

100% ambachtelijke taart, die gaat er altijd in. Ongeacht je leeftijd, ongeacht de gelegenheid. Of je nu gaat voor een onvergetelijk feest, een bijzondere verrassing voor iemand speciaal of gewoon jezelf eens flink wil verwennen, met een overheerlijk vers gebakje zit je altijd goed. Lekkere taart hoeft niet ingewikkeld te zijn. Vers uit de oven, met lokale, duurzame ingrediënten en vooral heel veel liefde. It’s a piece of K.

Saving the planet,
one cake at a time

A piece of K staat voor heerlijke, ambachtelijke en zeker ook duurzame taartjes. Onze ingrediënten worden altijd zorgvuldig uitgekozen, zo kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen. Fruittaarten veranderen van seizoen tot seizoen en voor onze chocolade werken we uitsluitend met Callebaut, die op hun beurt een eerlijkere samenwerking aangaan met de boeren in derdewereldlanden. Maar ook het dierenwelzijn is voor ons enorm belangrijk. Enkel melk van blije koetjes en eieren van vrije kippetjes!

Tearoom2
Tearoom17
Tearoom21
Tearoom22

A Piece of K | 2019

Handmade In Belgium logo