A piece of K Kaffee gaat terug open op 9 april. Vanaf dan is het elk weekend mogelijk een taartje te komen eten hier ter plaatse en terug gezellig te komen brunchen op zondagvoormiddag. Tot dan!

Onze locatie kan gehuurd worden voor een Private of Business Event. Klik hier voor meer info!

Karen APOK01
Karen APOK02
Karen APOK03
Karen keuken01

Cake is the answer, no matter the question

100% ambachtelijke taart, die gaat er altijd in. Ongeacht je leeftijd, ongeacht de gelegenheid. Of je nu gaat voor een onvergetelijk feest, een bijzondere verrassing voor iemand speciaal of gewoon jezelf eens flink wil verwennen, met een overheerlijk vers gebakje zit je altijd goed. Lekkere taart hoeft niet ingewikkeld te zijn. Vers uit de oven, met lokale, duurzame ingrediënten en vooral heel veel liefde. It’s a piece of K.

Saving the planet,
one cake at a time

A piece of K staat voor heerlijke, ambachtelijke en zeker ook duurzame taartjes. Onze ingrediënten worden altijd zorgvuldig uitgekozen, zo kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen. Fruittaarten veranderen van seizoen tot seizoen en voor onze chocolade werken we uitsluitend met Callebaut, die op hun beurt een eerlijkere samenwerking aangaan met de boeren in derdewereldlanden. Maar ook het dierenwelzijn is voor ons enorm belangrijk. Enkel melk van blije koetjes en eieren van vrije kippetjes!

Karen APOK04
Karen APOK05
Karen APOK06
Tearoom2
Tearoom21 2022 11 09 221734

A Piece of K | 2019

Handmade In Belgium logo